0

Valomės dantis išmaniai: Oclean Air iš Gearbest

Mano rankose naujasis Oclean Air išmanusis dantų šepetėlis iš Gearbest.com parduotuvės. Prie šio dantų šepetėlio kūrimo prisidėjo ir Xiaomi kompanija, todėl yra tik dar didesnis noras apžvelgti kas gi čia gero buvo sukurta.

Specifikacijos

  • Dydis – 23.30 x 2.20 x 2.20 cm
  • Svoris tik 91 gramas
  • Pagamintas iš polikarbonato (PC)
  • Baterija įkraunama per 2.5 val.
  • Įkrovimas per specialią magnetinę įkrovimo stotelę
  • Vienos įkrovos užtenka iki 30 dienų
  • Baterija 800 mAh
  • IPX7 sertifikatas (panardinimas iki 1 metro gylio 30 minučių)
  • Bluetooth 4.2 BLE
  • 40000 judesių per minutę

Šis dantų šepetėlis buvo sukurtas pasinaudojant sutelktinio finansavimo platformą Indiegogo. Tai jau nebe pirmasis produktas šių gamintojų sukurtas naudojantis šia platforma. Pirmasis gavo didžiulį pasisekimą, tai šis Oclean Air dantų šepetėlis antras blynas, kuris manau neprisvilo.

Pakuotė ir išvaizda

Oclean Air ateina įpakuotas dvejuose dėžutėse, viena paprasta, be jokiu užrašų tik su apsaugine plomba dėžutės gale, puikus būdas patikrinti ar tikrai gavau naują ir originalų produktą, kuris nebuvo išpakuotas. Toliau seka jau panašesnė į Xiaomi pakuotę dėžutė, su minimaliais užrašais, kadangi visgi gamintojas kitas, tai dėžutė tik panašaus apipavidalinimo.

Pakuotėje rasime labai didelę naudojimosi instrukciją anglų ir kinų kalbomis, Oclean Air dantų šepetėlį su viena galvute ir magnetinę įkrovimo stotelę su USB jungtimi. Pakuotės turinys gal ir nėra gausus, bet pirmiems 3 mėnesiams turi užtekti, kadangi pridedamas tik viena keičiama galvutė, o ją rekomenduojama naudoti iki 3 mėn. Bet jų galima įsigyti atskirai, 2 galvutės kainuoja 4-5 eurus, panašiai kaip kainuotų standartinis šepetėlis.

Pats šepetėlis puikiai priglunda rankose ir tikrai jį patogu laikyti, galbūt kiek triukšmingas, bet tylesnis už paprastus elektrinius dantų šepetėlius. Naudojami tik aukščiausios kokybės dantų šereliai, kurie užtikrina tik kokybišką dantų valymą. Taip pat dantų šepetėlis yra labai lengvas, sveria vos 91 gramą, o dydis 23.3 x 2.2 x 2.2 cm. Taip pat turi IPX7 atsparumo įvertinimą, kuris užtikrina atsparumą vandeniui. Nebereikia bijoti, jog netyčia šepetėlis iškris iš rankų į vandenį ar netgi laikyti drėgnose vietose, kur galėtų prasiskverbti vandens. Šepetėlis turi dangtelį, kurio pagalba apsaugosime galvutę nuo nešvarumų ir galėsime naudoti ir turėti visada kelionėse po ranka.

Programėlė ir funkcijos

Norint pilnai išnaudoti Oclean Air funkcijas, būti  parsisiųsti gamintojo programėlę, kurią rasime Google ir Apple parduotuvėse. Parsisiuntus reikalinga registracija ir užsiregistravus pirmi žingsniai bus nurodyti savo amžių, lytį,  valgymo, rūkymo įpročius ir dabartinę dantų būklę. Pagal tai programėlė sudarys reikalingą programą ir parinks režimą efektyviausiam dantų valymui ir priežiūrai.

Programėlė prie dantų šepetėlio prisijungia naudodama Bluetooth ryšį, per jį taip pat atliekami programinės įrangos atnaujinimai. Yra 3 pagrindiniai dantų priežiūros režimai: valymas, balinimas ir masažas.  Galimybė pasirinkti vieną iš 20 jau esančių valymo programų, o jei nerandame dominančios galima susidėlioti pagal savo poreikius daugiau nei 100 įvairiausių kombinacijų.

Taip pat programėlėje rasime ir kitos naudingos informacijos, tokias kaip baterijos likutis, dantų valymo laiką, dantų šepetėlio galvutės būklę. Be to išsivalius dantis galima pažiūrėti informaciją ar tinkamai jie buvo valyti, ar stipriai spaudėme šepetėlį, taip pat ar dažnai kliudydavome dantis ne su šereliais, o pačiu šepetėliu. Remiantis tuo, galime koreguoti savo įpročius.

Naujos kartos magnetinis be šepetėlis variklis sukuria iki 40 000 judesių per minutę, tai padeda dantis išvalyti dar greičiau ir efektyviau. Aprūpintas slėgio jutikliu, taip pat adaptyvus vibracijų dažnis, kuris prisitaiko nuo šepetėlio spaudimo, taip apsaugodamas mūsų dantis nuo pažeidimų, kaip stipriai spaudžiame šepetėlį.

Taip pat svarbu paminėti, jog keičiamos galvutės šiam ir kitiems Oclean šepetėliams yra vienodos ir tinka viena kitai. Tai didelis privalumas, nes turint skirtingas versijas galima naudoti tas pačias galvutes.

Baterija

Baterija, taip pat vienas iš didelių Oclean Air dantų šepetėlio pliusų, jame įmontuota 800 mAh talpos baterija, kuri užtikrina iki 30 dienų veikimo laiką.  Taip galima ir užmiršti, jog kartais reiks jį įkrauti. Šis privalumas išskiria iš kitų dantų šepetėlių, kuriuos reikia krauti kur kas dažniau. Bet jei vieno įkrovimo laikas dar nestebina, tai šepetėlis įsikrauna, vos per 2,5 valandos, naudojant magnetinį įkrovimo stovą.

Išvados

Pagal kainą, puikus dantų šepetėlis, kaip pavyzdžiui kokio Philips dantų šepetėlio kainos prasideda nuo 140€, o tuo tarpu šio kaina vos nuo 33€, o kokybė nesiskiria, o galbūt net ir lenkia. Kokybiškas daiktas, kuriems svarbi dantų būklė, norintiems stebėti savo dantų valymo progresą ir žinoma dantis valyti išmaniai. Visiems rekomenduočiau šį produktą, nes visiems dantų priežiūra yra labai svarbi, o Oclean Air, šį procesą tik palengvina ir padaro kokybiškesniu.

Pliusai

  • Ilgas baterijos tarnavimo laikas
  • Gausus planų pasirinkimas
  • Atsparumas vandeniui
  • Kompaktiškas ir lengvas

Minusai

  • Nėra papildomų šepetėlių
  • Įkrovimas tik per stotelę

 

Akcija mano skaitytojams! Šis Oclean Air elektrinis dantų šepetėlis su nuolaidos kodu GB34ltGB jums kainuos tik 30€! Taip pat nemokamai pridedamas šepetėlio laikiklis prie sienos (kiekis ribotas). Galite įsigyti paspaudę ant nuorodos čia.

Taip pat žemiau video apžvalga:

 

Vaidas

Parašykite komentarą